Abonnemangsval Förlängning

Formuläret finns längst ner på sidan.

Fiberföreningen har förhandlat fram en möjlighet att förlänga nuvarande gruppavtal kallat “Teliapaket” till samma förmånliga pris som tidigare och med förlängd garanti på hårdvaran. Det innebär att om något går sönder, även vid åsknedslag erhålls ny utrustning utan kostnad.

Förlängningen gäller från 2022-12-22 till 2025-05-04 med garanti att ingen prishöjning kan ske under denna tid. Styrelsen bedömer att det är ett mycket prisvärt erbjudande, och det är även den återkoppling vi fått av er medlemmar under de år som avtalet hittills löpt på. Vår förhoppning är därför att alla vill fortsätta med detta.

Det finns dock möjlighet att avsluta gruppavtalet 2022-12-22 genom att tacka nej till förlängningserbjudandet, då stängs nuvarande tjänster av 2022-12-22 och router och TV-box skall återlämnas till föreningen. Därefter kan andra tjänster beställas på Zmarket.

Ni måste dock ha gjort ert val senast 2021-11-16.

På grund av rådande avtalsförhållanden måste föreningen i relation till vår tjänsteleverantör vara ute i god tid med detta för att fortsatt kunna erbjuda det förmånliga priset på “Triple Play-paketet” i förlängningserbjudandet.

MVH Styrelsen


    Var vänlig och skicka bara en gång, om du inte fått ett email direkt vänta ett tag och glöm inte att kolla skräpposten.

    Comments are closed.